Maker Faire Barcelona 2017

Mostra l’inventor, creador, enginyer o artesà innovador que viu dins teu! Comparteix les teves experiències amb altres creadors i descobreix les últimes tecnologies i iniciatives Maker.

Si ets un Maker, tens una cita el 17 i 18 de juny a Barcelona a ​​la Maker Faire 2017 (Fira de Barcelona Montjuïc, Pavelló Itàlia). Guarda la data a la teva agenda i vine amb la família i els amics!

La Maker Faire de Barcelona acull els Makers més talentosos i creatius, amb ganes de compartir tot el seu coneixement i creativitat a través de xerrades, exposicions, tallers i demostracions interactives.

Gràcies a la participació d’importants experts internacionals, es presentaran i discutiran els últims resultats i aportacions en els àmbits de l’educació, la societat i l’economia. La Maker Faire de Barcelona vol contribuir a promoure la imaginació, la creativitat, la innovació i l’aprenentatge de noves habilitats i idees.

La Maker Faire es va originar el 2006 a San Francisco com un projecte dels editors de Make: Magazine. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en una xarxa mundial significativa tant de les fires organitzades per Make, com pels esdeveniments produïts de forma independent.

La Maker Faire de Barcelona està organitzada per Sónar+D, Fab Lab Barcelona i Soko Tech, amb el suport de la revista Make, l’Ajuntament de Barcelona, IN(3D)USTRY i l’Obra Social “La Caixa”.

Us hi esperem, el 17 i 18 de juny del 2017!